Pressikonverentsi küsimused olid mõistagi tavapärasest erinevad ning seeläbi sai ka Kloppi kohta teada mitmeid lõbusaid fakte.

Teie ees on väike valik Kloppi vastuseid pea kümneminutilisest videost:
"Kui ma olin veel väga väike poiss, ütles mu isa mulle järgnevat: "Ükskõik, mida keegi sulle kunagi ütleb, ära unusta, et Pele on kõigi aegade parim jalgpallur." Ma ei pabista just tihti, aga kui mul avanes võimalus temaga kohtuda, värisesin kõvasti - ta on imeline inimene."

"Ma olen pärit Euroopast ja me ei jälgi Ameerika jalgpalli just ülearu palju... Olen paari Super Bowli siiski vaadanud."

"Minu Ameerika bucket listis (asjad, mida elu jooksul ära teha - toim) on esikohal Super Bowli vaatamine kohapeal, NBA finaalmängu vaatamine kohapeal - aga selle olen ma juba ära teinud! - ning pesapalli vaatamine kohapeal. Mul pole õrna aimugi, miks inimesed pesapalli vaatavad, aga kui nii paljud seda teevad, siis peab selles midagi olema."

"Mul on koer nimega Emma. Ta on maailma kõige ilusam koer! Ta on meie pere keskmes - kõik armastavad teda!"

"(Klopp teeb ühe küsija palvel Daniel Sturridge'i väravatähistamist järgi) Kui teete seda piisavalt kaua, hakkate lendama."

"Keskmised ameeriklased ei tea jalgpallist midagi, nii et neid on väga kerge veenda Liverpooli meeskonda pooldama hakata. Aga ka see on täiesti okay, kui te juba pooldate mõnda teist klubi."

"Power nap (kiire uinak - toim) on tõesti üks asi, mida olen harjunud tegema. Pärast uinakut olen jälle energiat täis."

"Käisime kogu perega Los Angeleses Celine Dioni kontserdil, sest mu naine Ulla armastab tema muusikat. Ulla ei ole reeglina väga emotsionaalne inimene, aga Celine'i lavale tulles hakkas ta kohe nutma. Mina ja meie kaks poega, kes samuti kontserdile tulid, olime väga üllatunud, kui teda nii emotsionaalsena nägime."

"Minu lemmik Ameerika spordiala on korvpall, sest seda on võrratu vaadata, kui üle 2-meetrised mehed niivõrd osavalt liiguvad. Vaatasin tänavusest NBA finaalist kõiki mänge.

Videot saab vaadata siit.