Inter alustas küll kohtumist üsna nadilt, lastes enamjaolt Milanil palli vallata, kuid pärast paarikümneminutilist mängu saadi oma hoog sisse ning 29. minutil mindi ka juhtima, kui klubi uued staarid Samuel Eto'o, Diego Milito ja Thiago Motta suurepäraselt kombineerisid ning Motta palli graatsiiliselt posti kõrvale keerutas, kirjutab www.soccernet.ee.

Milani jaoks läksid aga asjad aina hullemaks - Samuel Eto'o pääses veidi hiljem kaitseliini seljataha ning Gennaro Gattusol ei jäänud muud üle kui ründaja tasakaalust välja ajada ja kinkida Interile penalti, mille Diego Milito kindlalt realiseeris.

Gattuso, kes sai olukorras ka väikese vigastuse ja kollase kaardi, soovis pärast seda vahetust ning lahkus isegi väljakult, kuid kuna asendusmees Clarence Seedorf polnud valmis veel platsile jooksma, palus Milani treener Leonardo poolkaitsjal veel veidi mängida. See otsus osutus aga väga saatuslikult - Seedorf väljakule tulla ei saanudki, sest Gattuso jõudis paari minutiga tõmmata maha Wesley Sneijderi, teenida oma teise kollase kaardi ja ühtlasi ka punase. Väljakult lahkudes kisendas mees vihaselt Leonardo peale, et too vahetuse tegemisega venitas.

Pärast seda polnud Milanil enam lootustki ja Inter läks enne poolajapausi ka 3:0 juhtima - järjekordne ilus kombinatsioon saatis Maiconi kaitseliini seljataha ning brasiillane üks-ühel väravavahiga ei eksinud.

Teisel poolajal tegi fantastilise kauglöögi järel lõppseisuks 4-0 Dejan Stankovic.

Milan - Inter 0:4 (0:3)
29. Motta, 36. pen. Milito, 45. Maicon, 67. Stankovic