Roomlased lõid võiduvärava 79. minutil, kui suvel Londoni Arsenalist ostetud Gervinho Kevin Stroomani söödu akrobaatilise löögiga väravaks vormistas, tõestades, et ka temas on ründajale omast väravainstinkti.

Roma võttis Juventuselt, kelle põhikoosseis oli tavapärasega võrreldes veidi erinev, väärt revanši. Nimelt jäädi kuu alguses võrdsele mängupildile vaatamata liiga liidritele 0:3 alla. Ent sel korral ei aidanud Juventust ka Paul Pogba ja Carloz Teveze mängu sekkumine.

"See oli võit, mida tahtsime iga hinna eest saada. Me lihtsalt pidime tegema neile selle jubeda Torino õhtu eest tagasi. Täna tõestasime, et oleme sama heal tasemel kui väga hea Juventus," sõnas liigas Juventuse järel teist kohta hoidva Roma kapten ja legend, 37-aastane Francesco Totti.

Poolfinaalis ootab kümnendat karikavõitu jahtivat Romat ees taas tugev vastane - kohtutakse kas Napoli või Rooma Lazioga. Kui järgmisel kolmapäeval peetavast paarist peaks edasi pääsema Lazio, ootaks Rooma linna ees derbinädal, sest lisaks poolfinaalile, kus peetakse nädala jooksul kaks kohtumist, minnakse 7. veebruaril, täpselt kahe karikamängu vahel, vastamisi ka Serie A-s.