Kuigi ametlikult oli CSKA jaoks tegu võõrsilmänguga, siis tegelikult peeti kohtumine Moskvas neutraalsel väljakul. Nimelt polevat Tula kodustaadion (asub Moskvast 160 km kaugusel) piisavalt heas seisukorras.

Tula peatreener Dmitri Alenitšev oli liiga juhtide otsuses nii pettunud, et pani väljakule duubelmeeskonna. Tema sõnul olid kohalikud vutisõbrad mängu CSKA-ga pikalt oodanud ning mängu Moskvasse viimine polevat väärikas käitumine.

Ühe värava lõi moskvalaste eest Soome koondise keskväljamaestro Roman Eremenko, kes kerkis 10 tabamusega liiga parimaks väravakütiks (sama palju on löönud ka Peterburi Zeniidi Salomón Rondón). CSKA-ga liitus 28-aastane Eremenko seejuures alles eelmisel suvel, varem kuulus ta Kaasani Rubiini põhitegijate hulka.

Hiljuti talvepausilt naasnud Vene kõrgliigat juhib Zeniit (19 mängu) 45 punktiga. Peterburilastele järgnevad CSKA (20) 43, Krasnodar (20) 38, Kaasani Rubiin (20) 36, Moskva Dünamo (18) 35, Moskva Spartak (20) 35 ning Moskva Lokomotiiv (19) 33 punktiga.