Manninger on Daily Maili teatel Liverpooliga juba viimased paar nädalat trenni teinud ning ta võeti kaasa ka äsja alanud USA treeninglaagrisse ja turneele. Liverpool sõlmis Manningeriga aastase lepingu.

Manningeris nähakse väravas kolmandat valikut sakslase Loris Kariuse ja belglase Simon Mignolet' kõrval. Liverpooli teised puurivahid laenati välja - Danny Ward liitub Huddersfield Towniga, Adam Bogdan Wigan Atheticuga ja Ryan Fulton Cesterfieldiga.

Manninger on varem Inglismaal mänginud Londoni Arsenalis, kus ta sai aastatel 1997-2002 platsile 30 kohtumises. Euroopa suurklubidest on ta veel kaitstnud Espanyoli, Udinese ja Juventuse väravat. Augsburgis pallis ta alates 2012. aastast.

Veel kirjutab Daily Mail, et Liverpooli lepingule on lähedal Hollandi koondise ründav poolkaitsja Georginio Wijnaldum, kes läheb täna meditsiinilisele ülevaatusele. Newcastle United teenib tema müügist 25 miljonit naelsterlingit. Kui arstlik ülevaatus tehtud ja lepingul allkirjad all, lendab temagi uutele klubikaaslastele USA-sse järgi.