"Tahan õnnitleda kõiki, kes on Leicesteri meeskonnaga seotud: mängijaid, treenereid, omanikke ja fänne. Kaotasin oma tiitli Claudio Ranierile ja see on uskumatu emotsioon, et ma saan tema karjääri maagilisele hetkele kaasa elada," sõnas Mourinho, kes vallandati Chelsea peatreeneri kohalt mullu detsembris, vahendab The Independent.

Mourinho, kes tõusis esmakordselt Chelsea peatreeneriks 2004. aastal just pärast Ranieri vallandamist, on varem itaallast korduvalt kritiseerinud. Kui temalt 2004. aasta suvel küsiti, miks ta toodi Ranieri asemele (Chelsea lõpetas 2003/04 hooaja 2. kohal - toim.), vastas Mourinho: "Mulle öeldi, et Chelsea tahab võita tiitleid, kuid temaga (Ranieri) ei võideta midagi. See pole minu viga, et teda peetakse Chelseas luuseriks."

Hilisemates intervjuudes teatas Mourinho Ranieri kohta: "Tal on selline suhtumine, et ta ei pea enam midagi võitma. Ta on peaaegu 70-aastane (Ranieri on hetkel 64 - toim.). Ta on võitnud SuperCupi ja veel ühe väikse karika ning ta on lihtsalt liiga vana, et oma suhtumist muuta." Ühtlasi kritiseeris Mourinho, et Ranieri ei suutnud Inglismaal olles inglise keelt selgeks õppida.