Kllubi oli 29-aastasele ründajale mängukeelu määranud ka kolm nädalat tagasi, kui Agbonlahor Dubail puhkusel olles vesipiibu tõmbamisega vahele jäi. Hiljem siiski mängukeeld tühistati, aga kuna edurivimees on hetkel alavormis, siis pärast 19. märtsi ta väljakul käinud pole.

Nüüd tabas Agbonlahori ja Villat uus skandaal, kui The Sun kirjutas, et pärast nädalavahetusel saadud 0:1 kaotust pidutses ründaja koos sõpradega klubis, tõmmates muuhulgas naerugaasi. Eriti kummaliseks tegi olukorra fakt, et just Manchester Unitedile allajäämisega oli saanud kindlaks, et Aston Villa tuleval hooajal enam Premier League'is ei palli. Täna andiski klubi mõista, et nad algatasid klubisisese menetluse, mille käigus Agbonlahori Villa särgis platsile ei lasta.

Kui juba kümmekond aastat Aston Villas pallinud Agbonlahor on mitmeid hooaegu olnud klubi ühe suurimaks skooritegijaks, siis tänavu erinevate vigastusprobleemide ja meeskonna üldise kehva vormi taustal ta head hoogu leidnud pole ning mehe arvel on kõigest üks liigavärav.

Aston Villa on sel hooajal Premier League'is 34 mänguga kogunud vaid 16 punkti.