AVALDA ARVAMUST, kas oled valikuga nõus.

Luis Fabiano
Tõeline väravakütt Fabiano kuulus Euroopa tippu alles 2006. aastal. Mees lõi Sevilla klubi eest 149 kohtumises 72 väravat ning oli järgneval aastal Hispaania liiga paremuselt teine väravakütt. Alates 2011. aastast naasis mees tagasi kodumaale Brasiiliasse ning mängib nüüd Sao Paolo klubi eest.

David Trezeguet
Itaalia ja Juventuse suurkuju, kes sai klubi eest 11-aasta vältel kirja 138 väravat. Pärast Juventust siirdus mees Araabia Ühendemiraatidesse ning on nüüdseks pallimas Argentiina River Plate klubis, olles löönud 29 kohtumises 14 väravat.

Diego Forlan
Forlan lõi Villareali klubis 59 väravat ning Madridi Atleticos 96. 2010. aasta MMil oli ta edukaim väravakütt ning juhtis Uruguay koondise seal poolfinaali ning 2011. aastal Copa America tiitlini. Pärast ebaõnnestumist Milano Interis on Forlan mängimas Brasiilias Internacional'i klubis.

Deco
Portugali jalgpallikuulsus, kes on karjääri jooksul tulnud 11-kordseks riigimeistriks, olles edukas olnud nii Portugalis, Hispaanias kui ka Inglismaal. Kahel korral on mees tulnud Meistrite liiga võitjaks, 2004. aastal valiti ta Euroopa parimaks mängijaks. Alates 2010. aastast mängib ta Brasiilias Fluminenses.

Clarence Seedorf
Hollandi jalgpallilegend, kes võitnud karjääri jooksul üle 20 tiitli. Seedorf on ainuke jalgpallur, kes võitnud Meistrite liiga kolme erineva klubiga. Alates 2012. aastast on mängib vanameister Brasiilias Botafogo klubis ning on 24 mänguga saanud kirja 12 väravat.

Thierry Henry
Prantsusmaa jalgpallilegend Henry on veetnud mitu aastat Joel Lindpere kõrval New York Red Bullsis ning on seetõttu eestlaste tähelepanu all kindlasti senini. Londoni Arsenalis võitis mees kahel korral Inglise liiga ning kolm Inglise karikat.

Alessandro Del Piero
Itaalia legend Del Piero mängis Juventuses 19 aastat, võitis selle aja jooksul 6 Itaalia tiitlit, Meistrite liiga ning Itaaliaga ka MMi. Alates 2012. aastast siirdus ta Austraaliasse Sydney FC-sse ning on sealse liiga enimteeniv mängumees, saades aastas 2 miljonit dollarit.

Didier Drogba
Tõenäoliselt kõige kuulsam Aafrika jalgpallur läbi aegade. Londoni Chelseas võitis ründeäss 3 korda liiga, 4 korda Inglise karika ning Meistrite liiga. 2012. aastal siirdus ta Hiinasse Shanghai Shenhua klubisse ning lõi 11 mänguga 8 väravat. Nüüdseks on ta põgeneud Türki Galatasaray klubisse.

Ronaldinho
Võitnud korra Ballon D'Ori ning kahel korral FIFA aasta mängija auhinna. Mees lõi õitsele Itaalias AC Milanis ning FC Barcelonas. Nüüdseks on ta siirdunud Brasiilias Atlético Mineiro klubisse.

Raul
Hispaania jalgpallilegend Raul on senini Meistrite liiga kõigi aegade suurim väravakütt. Samuti kuulub talle 320 tabamusega Madridi Reali suurima skoorija tiitel. Pärast kuute Hispaania liiga võitu ning kolme Meistrite liiga tiitlit kolis mees Saksamaale Schalke 04 ridadesse ning lõi kahe hooajaga 40 väravat. Alates 2012. aastast mängib mees Kataris Al Saddi klubis ning on 20 kohtumisega löönud 9 väravat.