Fernando Llorente
Hispaanlane
Vanus: 27
Pikkus: 195 cm
Positsioon: ründaja
Klubi: Bilbao Athletic
Enim seostatakse: Torino Juventus
Hind: umbes 6 miljonit eurot
Lisaks: Juba suvel Juventusega seostatud Bilbao viimaste aastate parim väravakütt on jäänud sel hooajal klubis varumängijaks ja seetõttu on tema Itaaliasse siirdumine üha tõenäolisem.

Klaas-Jan Huntelaar
Hollandlane
Vanus: 29
Pikkus: 186 cm
Positsioon: ründaja
Klubi: Schalke 04
Enim seostatakse: Liverpool, Londoni Arsenal
Lisaks: Mitmekülgne ja stabiilne tipuründaja lõi särama Amsterdami Ajaxis, kuid järgmistes klubides (AC Milan, Madridi Real) oma kohta leida ei suutnud ning maandus Schalkes, kus ta kolme hooajaga on löönud (102 mängus) 71 väravat.

Ashley Cole
Inglane
Vanus: 31
Pikkus: 176 cm
Positsioon: vasakkaitsja
Klubi: Londoni Chelsea
Enim seostatakse: Pariisi Saint-Germain
Lisaks: Chelsea uus peatreener Rafael Benitez on andnud mõista, et Cole ei kuulu ta lemmikute hulka ning võib peagi mujal mängida. Õli lisas tulle ka PSG, kes hiljuti oma kodulehele Cole´i siirdumisest nende klubisse uudise pani. Üsna pea antud uudisnupp siiski eemaldati. 31 eluaastale vaatamata tuleks Cole`i kogemused ja oskused kasuks ilmselt kõikidele Euroopa klubidele.

Lewis Holtby
Sakslane
Vanus: 22
Pikkus: 176 cm
Positsioon: ründav poolkaitsja
Enim seostatakse: Everton, Liverpool, Londoni Arsenal
Lisaks: Tegu on juba teise Schalke mängijaga, kes siia nimekirja asetub. Vasakujalgne poolkaitsja oskab nii võimalusi luua, kui ka neid realiseerida.

Theo Walcott
Inglane
Vanus: 23
Positsioon: parem äär
Enim seostatakse: Liverpool, Torino Juventus
Lisaks: Walcott ei kuulunud suvel enam Arsenali peatreeneri Arséne Wengeri plaanidesse, aga sellele vaatamata on just tema üks vähestest, kes sel aastal Põhja-Londoni meeskonnas särama on löönud. Nüüd üritab ka Arsenal teda kõvemini kinni hoida. Kiire ääremängija on öelnud välja, et tahaks mängida tipu- mitte ääreründajana ja kui mõni tippklubi talle seda positsiooni pakub, siis pole võimatu, et ta lahkub oma praegusest klubist juba jaanuaris.