Mäng ise pakkus põnevust viimase sekundini. Kohtumise esimene poolaeg kuulus peaaegu täielikult AS Romale ja puhkama mindi pealinna tiimi 2:0 eduseisus. Esmalt kasutas Bryan Cristante 14. minutil ära Cagliari poolkaitsjate laiskuse ja kõmmutas kauglöögi värava nurka. 41. minutil sai Aleksandar Kolarov proovida karistuslööki, kust ta müüri põrkest palli ka väravasse toimetas.

Roma oligi võidu poole purjetamas, kuid mängu lõpp kuulus kindlalt kodumeeskonnale. Esmalt lõi 84. minutil nurgalöögi järel peaga ühe värava tagasi Moldova mängumees Artur Ionita.

Kui kohtumisele anti viis lisaminutit, siis just viiendal lisaminutil sai hea söödu Marco Sau, kes pääses vastaste puuriluku Martin Olseniga silmitsi ja saatis palli võrku. Pidu Sardiinias oli täielik.

Paar minutit enne viigiväravat oli Roma värava all aga lahti tõeline laat. Esmalt oli Cagliaril hea võimalus viigistamiseks, kuid värav jäi löömata ja kergelt sai vigastada vastaste puurilukk Olsen. Olukorda sekkus kohtunik ning tulise sõnavahetuse järel saadeti punase kaardiga väljakult minema Cagliari mehed Darijo Srna ja Paolo Farago. Nii lõigi Cagliari viigivärava olukorras, kus oldi juba kahe mehega vähemuses.

Eesti koondises kapteni paela kandev Ragnar Klavan tegi kaasa terve kohtumise.

Turniiritabelis on Cagliari 17 punktiga 13. positsioonil. Roma on 21 silmaga kuues.

ENNE MÄNGU:

Cagliari andis enda Twitteri kontol teada ka seekordse matši algrivistuse ning teiste seas jookseb põhikoosseisus väljakule ka hiljuti vigastusest taastunud Klavan.

Cagliari ja AS Roma matš algab kell 19.00.

Turniiritabelis hoiab Cagliari praegu 16 punktiga 13. kohta. AS Roma on samal ajal 20 silmaga seitsmendal positsioonil. Liidrikohal on Torino Juventus 43 punktiga.

Klavan on sel hooajal Serie A-s pidanid praeguseks seitse matši. Pärast vigastuspausi on ta seni mänginud ainult 2. detsembril Frosinone vastu.