Ancelotti jaoks said saatuslikuks viimase aja kehvad tulemused (Bundesligas ollakse 3. positsioonil ning Meistrite liigas kaotati 0:3 PSG-le) ning lisaks olid viis kogenud mängumeest pöördunud tema vastu.

“Peatreeneril õnnesus äkki viis mängijat enda vastu pöörata,“ sõnas Bayerni president Uli Höness Saksamaa meediale. “Sellist olukorda ei ole võimalik üle elada.“

Bayern on teada andnud, et järgmise peatreeneri osas tahetakse otsus teha paari nädala jooksul. Kui sellele ametikohale peetakse suurimaks soosikuks praegu tööta olevat endist Dortmundi Borussia juhendajat Thomas Tuchelit, siis väidetavalt on Bayern tõsiselt silma viskamas ka Liverpooli peatreenerile Jürgen Klopile.

Saksamaa suurim ajaleht Bild teatas, et just Klopp oleks ideaalne mees, kes suudaks Bayernis valitseva korralageduse ära lahendada. “Bayern vajab isiksust, kes suudab korraga tegeleda nii superstaaride kui ka noorte mängijatega,“ kirjutas Bild. “Neil on vaja kedagi, kes tooks tagasi kire ja selge mänguplaani. Klopp täitab kõiki neid nõudmisi.“

Ülejäänud kandidaatidena on esile kerkinud Hoffenheimi noor juhendaja Julian Nagelsmann ning praegu tööta olev endine FC Barcelona peatreener Luis Enrique. Lisaks olevat ka võimalus, et praegu peatreeneri asetäitjana tegutsev Willy Sagnol saab hooaja lõpuni seda töökohta täita.