Mart Poomi eksklubi poolkaitsja Jack Rodwell kirjeldas ajalehele The Sun läbielatud sündmust: "Ma polnud kunagi varem midagi sellist kogenud. See oli hirmus. Ma ei taha enam kunagi lennata. Stjuardess ütles: "Me peame alla minema, see ei ole hea." Siis teatas, et me saame ka ühe mootoriga lennata. See võttis ligi 15 minutit aega ja ma mõtlesin, et mis siis saab, kui ka teine mootor lakkab töötamast. Siis on ju kõik, kas pole?"

Piloodid märkasid mootoririket üsna pea pärast Newcastle'ist õhku tõusmist ning pöörasid Staffordi ja Derby vahel lennuki ümber, et see Manchesteris maale tuua.

"Ma istusin taga koos Lee Cattermole'i ja Billy Jonesiga, kohe mootori kõrval. Seega lennuki esimene ots ei kuulnud eriti midagi, aga ma olin tagant teises reas. See kõlas nagu oleks üritatud saagi käima tõmmata. Me mõtlesime, et mis kurat see nüüd oli? Kõlas nagu oleks terve pagas lennukist alla lennanud. Küsisime stjuardessi käest, kas ta kuulis ka seda. Ta ütles, et kuulis ja ta näost oli näha, et asi on halb."

"Mind tegi murelikuks, et nad isegi ei informeerinud meid juhtunust. Ma mõtlesin, et kas neil on asi üldse kontrolli all. Maale jõudes ütlesid nad, et olukord oli isegi hullem, kui nad olid arvanud. Selle juhtumise tõenäosus pidavat olema üks 35 miljonist," lisas Rodwell.

Sunderlandi meeskonnale toodi asenduslennuk Aberdeenist, millega jätkati teekonda Genfi poole ja sealt maad mööda treeningbaasi Eviani.

"Pooled meist olid nii hirmul, et ei tahtnud lennukisse tagasi minna. Kui nad meid alla tõid ja bussi panid, öeldi, et nad üritavad lennukit parandada. Meie ütlesime: "Mitte mingil juhul! Ükspuha, mis te sellega teete, aga me ei lähe selle peale tagasi." Ma tahtsin siia tulla, aga mitte lennukiga. Ma oleksin võinud kas või Sunderlandist takso võtta. Aga lõpuks oleme siin ja see on imeilus paik."