Kohtumise alguses kaotusseisu jäänud Sevilla meeskonna väravad lõid Sidi Yaya Keita (24.), Luis Fabiano (34.) ja Frederic Kanoute (89.). Sevilla on nüüd koos Arsenaliga ka edasipääsu alagrupist kindlustanud.

Arsenali peatreener Arsène Wenger, kes andis mitmele oma põhimängijale puhkust, tunnistas, et täna võitis parem meeskond.

E-alagrupis sai Prantsusmaa valitsev meister Lyon tähtsa viigipunkti, kui suutis tänu Juninho kahele väravale teenida Barcelona vastu kodus 2:2 viigi. Brasiilia jalgpallivõlur Ronaldinho pääses platsile alles vahetusest viimaseks kahekümneks minutiks. “Meil on suur valik ja algkoosseis ei ole fikseeritud,” teatas peatreener Frank Rijkaard pärast mängu.

Teises sama alagrupi mängus läks küll Glasgow Rangers Charlie Adami avapoolaja väravast Stuttgardi vastu juhtima, kuid kaotas lõpuks 2:3. Enne viimast vooru on Barcelona alagrupist edasipääsu kindlustanud, Lyonil ja Rangersil on 7 punkti. Viimases voorus on Rangers ja Lyon seejuures Glasgows omavahel vastamisi.

F-alagrupis jätkab täiseduga Manchester United, kes alistas kodus Lissaboni Sportingu 2:1. AS Roma kindlustas teisena selles grupis endale edasipääsu, alistades 4:1 Kiievi Dünamo.

G-alagrupis on edasipääsu kindlustanud Itaalia valitsev meister Milano Inter, kes võitis kodus Fenerbache 3:0. PSV Eindhoven sai Moskvas ülitähtsa 1:0 võidu CSKA üle ja jääb nüüd Fenerbachest maha vaid ühe punktiga. Hollandlaste võiduvärava lõi Moskvas Jefferson Farfan.

Viimases voorus mängib PSV kodus Interiga, Fenerbache võtab samal ajal Istanbulis vastu CSKA.

Meistrite Liiga, 27.11:
E-alagrupp:
Stuttgart (3 punkti) — Rangers (7) 3:2
Lyon (7) — Barcelona (11) 2:2
F-alagrupp:
Kiievi Dünamo (0) — AS Roma (10) 1:4
Manchester United (15) — Sporting (4) 2:1
G-alagrupp:
Moskva CSKA (1) — PSV (7) 0:1
Inter (12) — Fenerbache (8) 3:0
H-alagrupp:
Sevilla (12) — Arsenal (10) 3:1
Steaua (1) — Slavia (5) 1:1

Meistrite Liiga, 28.11:
A-alagrupp:
Besiktas (3) — Marseille (7)
Liverpool (4) — Porto (8)
B-alagrupp:
Rosenborg (7) — Chelsea (8)
Valencia (3) — Schalke (4)

C-alagrupp:
Bremen (3) — Real Madrid (8)

Lazio (5) — Olympiakos (5)

D-alagrupp:
Benfica (3) — Milan (9)
Celtic (6) — Šahtar (6)

value="http://www.youtube.com/v/P1PiJlfHpug">value="transparent">src="http://www.youtube.com/v/P1PiJlfHpug"
type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="375"
height="309">