Juba täna, teisipäeval kell 21.25 näeb otseülekandes Saksamaa karikavõistluste teise ringi kohtumist Hamburgi ja Greuther Fürthi vahel. Kohe seejärel näidatakse Inglismaa liigakarikasarja kohtumist Premier League’i klubide Aston Villa ja Tottenham Hotspuri vahel.

Mõlemad nimetatud sarjad on VSB eetris ka kolmapäeval: 19.55 FC Kaiserslautern - Berliini Hertha (Saksamaa karikasari); 22.00 Manchester United – Liverpool (Inglismaa liigakarikasari); 23.50 Müncheni Bayern - Hannover 96 (Saksamaa karikasari).

Viasat Sport Balticu spordikommentaator Kalev Kruus rõhutab, et karikasarjade vaatamine tasub end alati ära. „Võitlus esimest korda 1935. aastal välja mängitud Saksamaa karikale toob jalgpallihullus riigis staadioni ääreni täis. See on koht, kus väikesed klubid üritavad suurtele kohta kätte näidata, mis ongi esimeste ringide põnevuse allikas.

Sama kehtib ka Inglismaa liigakarikasarja kohta. Paljud suurklubid ei võta seda kõige tõsisemalt ja treenerite jaoks on see võistlus sageli koht, kus võimaluse saavad tavapäraselt vähem mänguaega teenivad jalgpallurid. Samas on kindel: kui Liverpool kohtub Manchester Unitediga, siis pole vahet, millises sarjas mängitakse. Seal maksab ainult võit.“

Kui põnevad (ning loodetavasti üllatuste- ja elamusterohked) karikamängud vaadatud, on aeg naasta meistrivõistluste rüppe. Inglismaa Premier League’ist näitab Viasat Sport Baltic sel nädalal otse-ülekandes kahte kohtumist: laupäeval 14.40 Tottenham – Chelsea ja pühapäeval 17.55 Sunderland – Liverpool.

Tabelis vastavalt teisel ja neljandal kohal asetsevate Tottenhami ja Chelsea duelli üks huvitavaid nüansse on, et mõlemat meeskonda juhendavad Portugali treenerid – Andre Villas-Boas ja Jose Mourinho. Treeneri-teemast ei saa üle ega ümber ka teise matši puhul, sest Sunderland vallandas kaks päeva tagasi peatreener Paolo di Canio.

Viasat on osa Euroopa juhtivast meediagrupist Modern Times Group (MTG). MTG on suuraktsionär Venemaa juhtivamas sõltumatus telekanalis ning number üks kommertsraadiojaamade operaator Põhjamaades. Viasat Broadcasting on juhtiv tasuta ja tasuliste tele- ja raadiokanalite operaator Skandinaavias ja Baltimaades ning tegutseb lisaks ka Bulgaaria, Tšehhi, Ungari, Sloveenia, Venemaa, Ukraina jpt teleturgudel. Viasati meelelahutuskanaleid (nt TV1000, Viasat Sport Baltic, Viasat History HD, Viasat Nature) edastatakse enam kui 100 miljonile vaatajale 35 riigis. Spordikanal Viasat Sport Baltic edastab kõiki F1 etappe otseülekandes ja võistlusi kommenteerivad meie kohalikud spordikommentaatorid.