Brasiilia jalgpallimeeskonna peatreener Dunga kutsus Robinho rahvuskoondisse, kes alustab Venetsueelas Copa America turniiri. Kuna nimetatud turniir on Rahvusvahelise Jalgpalliliidu (FIFA) poolt ametlikult tunnustatud, peab Real koondisse kutsutud mängijad vabastama, kirjutab Eurosport.

Robinho esindaja Vagner Ribero teatas: “Lähen Hispaaniasse Reali direktoritega kohtuma. Olen juba rääkinud spordidirektor Predrag Mijatoviciga, kes ütles mulle, et klubi saadab Brasiilia Jalgpalliliidule taotluse, et nad saaksid Mallorca vastu Robinhot kasutada.”

Ka Sevilla meeskonna paremkaitsja Daniel Alves on Copa America turniiriks saanud kutse rahvuskoondisse ja ei või Hispaania meistriliiga viimases voorus osaleda.

Viimases voorus võõrustab Madridi Real Mallorcat, FC Barcelona on võõrsil vastamisi Gimnasticuga ning FC Sevilla kodus Villarrealiga. Realil ja Barcelonal on hetkel 73 ning Sevillal 71 punkti.

Brasiilia rahvuskoondis Copa America turniiriks:
Väravavahid: Helton (FC Porto), Doni (AS Roma)

Kaitsjad: Alex Silva (Sao Paulo), Alex (PSV Eindhoven), Juan (Leverkuseni Bayer), Naldo (Bremeni Werder), Gilberto (Berliini Hertha), Maicon (Milano Inter), Daniel Alves (Sevilla), Kleber (Santos)

Poolkaitsjad: Josue (Sao Paulo), Diego (Bremeni Werder), Elano (Donetski Šahtar), Mineiro (Berliini Hertha), Anderson (FC Porto), Fernando (Bordeaux), Gilberto Silva (Arsenal)

Ründajad: Robinho (Madridi Real), Vagner Love (Moskva CSKA), Afonso (Heerenveen), Fred (Lyon), Julio Baptista (Madridi Real)