Poliitiku selline sõnavõtt oli tingitud otseselt Rootsi jalgpallitähe Zlatan Ibrahimovici väljaütlemisest, kes kritiseeris pärast oma koduklubi Paris Saint-Germaini kaotust kohtuniku tegevust ning ütles muu hulgas, et see "s*tt riik ei vääri neid".

"Ma pole sellist kohtunikku näinud 15 aastat. Selles s**as riigis. See riik ei vääri PSG-d. Me ei peaks siin riigis mängima. Me oleme selle maa jaoks liiga head," kurjustas Ibrahimovic pärast PSG kaotust Bordeaux`le.

Le Pen ei jäänud Bosnia päritolu Ibrahimovicile vastust võlgu. "Kõik, kes peavad Prantsusmaad s**aseks maaks, võivad siit minema tõmmata. Nii lihtne see ongi," teatas Rahvusrinde juht raadiojaamale France Info.

Ibrahimovici skandaalne väljaütlemine ei jäänud märkamata ka Prantsuse spordiministril Patick Kanneril, kes kutsus jalgpallurit üles vabandama. Seda Ibrahimovic ka tegi.

"Ma olin vihane. Mu märkused polnud suunatud Prantsusmaa või Prantsuse inimeste pihta. Ma rääkisin jalgpallist, mitte millestki muust. Vabandan, kui kedagi solvasin," lausus Ibrahimovic.