Tegu on Pep Guardiola hoolealuste kolmanda mänguga viimase seitsme päeva jooksul. Kui Meistrite liigas saadi eelmisel kolmapäeval 1:0 võit Manchester City üle, siis Hamburgiga lepiti laupäeval 0:0 viiki.

"Me tapame mängijaid. Tahame neilt liiga palju, kuid ka nemad vajavad puhkust," sõnas murelik Guardiola tänase mängu eel.

"See pole nii ainult Bayerniga, vaid ka Dortmundi ja Leverkuseni Bayeriga. Pole võimalik mängida iga kolme päeva tagant samade mängijatega," lisas hispaanlane.

"Tabeliseis pole veel tähtis. Peame keskenduma oma mängudele, mitte teiste omadele."

Kuigi täna kohtutakse Paderborniga, kes on liiga uustulnuk, pole tegu kerge vastasega. Tänu parematele väravate vahele on just nemad juhtimas nelja vooru järel Saksamaa kõrgliigat. Sarnaselt liidrile kaheksa punkti kogunud Bayern asub liigatabelis neljandal positsioonil.

"Paderborn on olnud väga muljetavaldav ning me teame, miks nad on tabeli tipus. Nad pressivad kõvasti. Neil pole midagi kaotada," arutleb Guardiola.

43-aastane Guardiola kinnitas mängueelsel pressikonverentsil ka, et võidu korral võivad Bayerni mängijad osaleda taas kuulsal õllefestivalil Oktoberfest.