Nimelt oli Bayern koduplatsil oma ühe peamise liigakonkurendi Wolfsburgi vastu poolajaks 0:1 kaotusseisus, kui väljakule toodi Poola ründaja Robert Lewandowski.

Lewandowski jõudis väljakul olla napid kuus minutit, kui ta oma kolmanda puutega esimese värava kirja sai. Seda, mis antud tabamusele järgnes, ei osanud poolakas aga ilmselt ka oma kõige ilusamas unenäos näha.

9 minutit hiljem - kui mängitud oli tund aega, põlesid tablool numbrid 5:1 ning tundus, et iga pall, mida Lewandowski puutub, maandub võrgus. Poolakas oli 9 minutiga löönud viis väravat, purustades seeläbi kõikvõimalikud rekordid!

Pärast mängu oli Bayerni peatreener Guardiola oma ründaja esitusest arusaadavalt vaimustuses: "Jalgpall on ikka mõnikord ulmeline. Ma ei ole säärast asja kunagi ei treeneri ega mängijana näinud. Usun, et tänane (eilne - toim.) jääb ka viimaseks korraks, kui midagi säärast oma silmaga tunnistan."

"Lewandowski pidanuks 7 väravat lööma"

Ka Lewandowski ise ei suutnud esialgu sõnu leida: "See oli hullumeelne - ma olen väga õnnelik! Vahetusest sekkudes teadsin, et oleme 0:1 taga ning pean meeskonna mängule gaasi lisama. Aga viie värava löömine on täiesti uskumatu!"

Suure teo kõrval leidis Lewandowski tiimikaaslane Philipp Lahm aega ka nalja visata: "Tal oli kaks võimalust veel, nii et Robert [Lewandowski] pidanuks täna seitse väravat lööma," rääkis Saksamaa koondislane lõbusalt.