Ronaldo avas kohtumises skoori 22. minutil suurepärase väravaga. Tegemist oli tema esimese tabamusega Liverpooli koduväljakul.

Teisel pool üritas Reali kaitset murda Liverpooli ründeäss, 19-aastane Raheem Sterling, kes pea märkamatult on näidanud paremaid statistilisi tulemusi, kui seda suutis sama vanalt Ronaldo.

Numbrid

Sterling, kes saab kuue nädala pärast 20-aastaseks, on pidanud juba 68 Inglise kõrgliiga kohtumist. Ronaldo jõudis sama numbrini Manchester Unitedis, kui oli juba 20-ne.

68 mänguga on Sterling löönud 14 väravat, Ronaldol oli sama kohtumiste hulgaga koos 9 tabamust. Seejuures on Sterling viies viimases heitluses saanud kirja kolm tabamust.

Sterlingi tabavusprotsent on hiilgav 19,4 ehk tema iga viies pealelöök on täpne olnud. Ronaldol oli sama näitaja samal hetkel vaid 6%.

Sterling on andnud 9 resultatiivset söötu, Ronaldo vastav näitaja samal ajal oli 8.

Pallivõlur Ronaldo oli selleks hetkeks suutnud enam vastasmängijaid ette võtta ning triblanud neist mööda 182, Sterling on seni suutnud seda teha 165 korda.

Ronaldo aitas meeskonnal võita 58,8 protsenti mängudest, Sterlinguga on Liverpool võitnud 55,9 protsenti.

Kokkuvõtteks

Sterling on tõesti suutnud endavanuse Ronaldoga võrreldes näidata paremaid esitusi ja numbreid. Kuid see, mida Ronaldo järgnevatel aastatel tegi ja veel tänagi teeb, on hämmastav. Sterlingul on eeldused olemas, saab näha, kas ta need realiseerib.