Esimene poolaeg möödus peamiselt Juventuse taktikepi all. Eduseis haarati juba 5. minutil, kui Carlos Tevez kasutas ära Kalidou Koulibali ja Raul Albioli eksimuse ning viis Juventuse 1-0 juhtima.

Teisel poolajal suutis Napoli oma mängu parandada ning Juventuse surve alla panna. Ohtlike võimalusi lõid nii Callejon, kui De Guzman. Napoli jõudis sihile 68. minutil, kui Gonzalo Higuain saatis Buffoni selja taha Christian Maggio kena tsenderduse. Normaalajal rohkem väravaid ei löödudki.

Lisaaega alustas aktiivsemalt taas Juventus, kui väravat ohustasid mitmel korral nii Paul Pogba kui Carlos Tevez. Lisaaja teisel poolajal jõudiski taas sihile Carloz Tevez, lüües seisuks 2-1. Kuid sellega ei olnud mäng veel läbi - lisaaja viimasel minutil skooris taas suurepärase mängu teinud Gonzalo Higuain, viies mängu penaltiseeriani.

Penaltiseeria algas pingeliselt, kui esimesel löögil eksis nii Napoli, kui kaks väravat löönud Carlos Tevez. Seisul 5-5 eksiti lausa neljal järjestikusel löögil, kuid peale 16 löödud penaltit tegi suurepärase tõrje Rafael ja Napoli järgmisel löögil ei eksinud, võites nii Itaalia Superkarika.

Napolile oli see teine Itaalia Superkarika võit. Esimene võideti aastal 1990.