Nimelt sai Mourinho mõned tunnid enne Manchester Unitediga mängu algust Chelsea klubi hotelli uksehoidjalt ootamatu informatsiooni, et Fellaini täna ei mängi. Kui portugallane küsis, kust selline info pärit on, vastas uksehoidja, et Fellaini on täna tribüünil, sest ta käis mängu pileteid küsimas.

"Ta ütles, et on Fellaini ning tuli järgi neile piletitele, mis tema sõber Eden Hazard oli talle jätnud," sõnas uksehoidja.

Mourinho jaoks tekitas olukord suurt segadust, sest ta oli terve nädala teinud ettevalmistusi, kuidas õhuvõitluses tõsist ohtu kujutava Fellainiga hakkama saada. 194-sentimeetrise Fellaini ohjeldamiseks plaanis Mourinho poolkaitsesse saata võimsa keskkaitsja Kurt Zouma. Kas pidi ta algkoosseisus muudatuse tegema?

"Mulle ei meeldinud uksehoidja jutt. Lõin oma telefonis Google`isse "Fellaini vend" ja nägin, et see tüüp on täpselt samasugune kui tema vennast jalgpallur," meenutas Mourinho kummalist jutuajamist. "Seega läksin piltidega uksehoidja juurde ja küsisin, kumb neist tema juures käis. Kui ta näitas jalgpalluri venna pilti, ütlesin talle: F*** off! See on ju tema vend Mansour!"

Igatahes Chelsea jaoks lõppes kõik õnnelikult. Mourinho pani Zouma ikkagi algkoosseisu ning keskkaitsja saigi Fellaini ohjeldamisega hakkama. Tasuks Chelsea`le 1:0 võit, mis viis neid Inglismaa meistritiitlile taas sammukese lähemale.