Vastupidiselt Luis Suarezile, Gareth Bale'ile ning Juan Matale pole need mehed edasiminekut teinud ega isegi sama taset näidata suutnud. Ning arvestades suurepärast möödunud hooaega, samme isegi tagasi astunud.

Antonio Valencia (Manchester United)
Möödunud hooajal oli mees meeskonna tõusev täht. Sel hooajal on ta suutnud vaid viis resultatiivset söötu eelmise hooaja 14 kõrval jagada.

Clint Dempsey (Tottenham)
Dempsey möödunud hooaeg Fulhamis möödus suurepäraselt ning kuigi suve hakul mees peaaegu Aston Villasse minemas oli, päästis Tottenham ta viimasel hetkel. Dempsey pole aga samat taset näidata suutnud. Võrreldes eelmise hooaja 17 tabamusega on sel hooajal kirjas vaid 5.

Emmanuel Adebayor (Tottenham)
Adebayor näitas möödunud hooajal oma väärtust ning tõusis klubi esiründajaks. Mees teenis välja uue lepingu ning enam väravaid lüüa ei suuda. Eelmisel aastal sahises võrk 17 korral, sel aastal kahel!

Stephane Sessegnon (Sunderland)
Mehest olid pärast eelmist hooaega huvitatud nii Arsenal kui Tottenham, kuid käesolev aasta pole enam sama taset suutnud hoida. Möödunud aasta 11 söödu asemel on seni kirjas vaid 5.

David Silva (Manchester City)
Silva on mänginud suurepäraselt, kuid mitte piisavalt tihti. Inglise liiga üks tippmängijatest on suutnud kirja saada 9 söötu eelmise hooaja 17 asemel, mis on selgelt väiksem number sellise kaliibriga mehe puhul.

Thomas Vermaelen (Arsenal)
Suurim ebaõnnestuja. Kaitsja tõusis eelmisel aastal Arsenali kapteniks ning lõi oma positsiooni kohta tublid kuus väravat. Sel hooajal on mees aga kolmas valik positsioonile ning ka pall pole võrku üles leidnud.

Avalda arvamust, kas oled Inglise kolumnisti valikutega nõus?