Viimane piisk mängijate karikasse oli neljapäevane 1:2 kaotus Euroopa liiga 1/16-finaali avamängus Taani liiga kolmandale klubile Midtjylland.

Kuigi enamus mängijaid on veel Van Gaali selja taga, siis The Guardiani andmetel on seeniormängijate kannatus katkenud. Neile on vastukarva hollandlase taktika ja treeningmeetodid.

Fännid ja veteranmängijad näeksid ManU järgmise peatreenerina meelsasti Jose Mourinhot, kuid kuulduste kohaselt pole portugallane nõus suveni käed rüpes istuma ning vaatab juba ringi ka teiste pakkumiste suunas. Üks võimalusi võiks olla Itaalia liigasse naasmine.

Guardiani andmetel kaalub ManU tegevjuht Ed Woodward Van Gaali vallandamist ning arvab samuti, et kui klubi piisavalt kiiresti ei tegutse, jäävad nad Mourinhost ilma. Viimane on ka ise vihjanud, et tal on taskus mitu pakkumist.

Michael Carrick vabandas 800 fänni ees, kes klubiga Taani kaasa reisisid ning 90-eurose pileti ostsid. "Ma ei saa fänne süüdistada, nad olid uskumatud. Nad on kogu minu klubis viibimise aja imelised olnud, eriti viimasel paari aastal, kui neil eriti midagi hõisata pole. Nad on meiega jäänud ning meiega alati kaasa reisinud, seega mul jääb üle ainult vabandada," ütles poolkaitsja.