„Midagi erilist ei juhtunudki. Mina, mu sugulane ja üks sõber Hispaaniast läksime poodi, olime näljased ja võtsime ühed sõõrikud. Tahtsime veel muid asju ka osta, kuid ma avastasin, et olin oma rahakoti autosse jätnud ja läksin seda ära tooma,” rääkis de Gea.

Ajalehele vihje andnud poe külastaja sõnul tuli de Gea koos sõpradega lärmates poodi ning lahkus sealt vaid ühe sõõrikuga. Juhtunut olevat näinud ka turvamees, kes de Gead ainult hoiatas.

„Nad arvasid, et ma lahkun maksmata ja ma üritasin neile asja selgitada, kuid mu inglise keel pole veel päris hea ja me jagelesime seal tükk aega. Lõpuks tuli üks Hispaania tüdruk, kes mind aitas ning turvamees vabandas meie ees. Minu arust oli see naljakas, et väiksest asjast tehti nii suur kisa,” jätkas de Gea.

Laupäevases liigakohtumises Norwichiga mängust välja jäetud de Gea kinnitas, et põhjus polnud sõõriku intsidendis. „Absoluutselt mitte. Klubis tehti selle üle küll nalja, kuid peatreener tahtis mulle lihtsalt puhkust anda. Nad ei jätnud mind sõõriku pärast välja. Mõned meeskonnakaaslased kinkisid mulle naljaviluks sõõrikuid. Võtsin seda muidugi huumoriga,” ütles de Gea.