Aastase laenulepingu lõppedes on võimalik ManU-l mängija ka päriseks endale osta.

Kuuldused maailma üheks parimaks ründajaks peetava Falcao liitumisest Inglise suurklubiga ringlesid juba paar päeva, kuid said ametlikuks alles läinud öösel kell 1.30.

"Mul on hea meel, et Radamel meiega selleks hooajaks liitus. Ta on üks viljakamaid väravalööjaid kogu jalgpallis. Tema väravasaldo räägib enda eest ning kui sellise kaliibriga mängija on saadaval, ei saa sellist võimalust käest lasta," ütles Unitedi peatreener Louis van Gaal klubi kodulehel.

Falcao lisas: "Manchester United on maailma suurim klubi ning nad on pühendunud tagasi tippu jõudmisele. Ootan huviga Louis van Gaaliga koos töötamist ning klubi edusse panustamist sellel väga erilisel perioodil klubi ajaloos."

Falcaole teevad ManU-s ruumi Arsenali siirdunud ründaja Danny Welbeck ning Madridi Realile laenule antud Javier Hernandez.

Eile liitus ManU-ga ka 24-aastane Hollandi koondise Daley Blind, kelle eest tasuti Amsterdami Ajaxile Hollandi meedia teatel 18 miljonit eurot. Louis van Gaali käe all MM-il mänginud kaitsjaga sõlmiti nelja-aastane leping võimalusega seda aasta võrra pikendada.