Hetkel jagavad rekordit Manchester United ja Torino Juventus, kes on suutnud Meistrite Liigas võita 10 kodumängu järjest.

Viiest senisest omavahelisest eurosarjamängust on United võitnud 3, AS Roma ühe. Üks matš on lõppenud viigiga. Nädal tagasi võitis veerandfinaali avamängu United 2:0.

Unitedit ei saa täna aidata keskkaitsja Nemanja Vidic, kuid teine kaitse tugitala, Rio Ferdinand, peaks viimase informatsiooni kohaselt olema mänguvalmis. AS Roma eest ei saa taas kaasa teha nende vigastatud kapten Francesco Totti.

Sel hooajal püsivad Meistrite Liigas veel kaotuseta vaid ManU ja Barcelona. Viimane võtab täna kodus vastu sakslaste FC Schalke, keda nädal tagasi veerandfinaali avamängus võõrsil 1:0 võideti.

Barcelona peatreener Frank Rijkaard arvas kohtumise eel, et selles paaris on kõik veel lahtine. “Schalke mängib koduliigas väga kindlalt ja neil on füüsiliselt väga tugev meeskond.”

Schalke juhendaja Mirko Slomka ei ole nõus paljude jalgpallispetsialistide väitega, et nad peavad Nou Campil imet tegema, et poolfinaali pääseda. “Ime ei ole kindlasti õige sõna,” teatas Slomka. “Teame, et peame neile rohkem survet avaldama kui nädal tagasi, kuid imega pole siin midagi pistmist.”

Barcelonat ei saa täna aidata vigastatud Lionel Messi, Ronaldinho ja Deco.