"Ehk leiame jaanuaris olukorrale sobiva lahenduse. See oleks tähtis ka Carlosele. Ta pole juba kolm-neli kuud mängida saanud," vahendab Reuters Mancini sõnavõttu Manchesteris pressikonverentsil. "Ma tean, et Inter on vist temast huvitatud, kuna ma loen lehti, ja Milan... Kuid ma pole viimaste uudistega kursis."

Mancini on seisukohal, et niisama laenule City Tevezi anda ei soovi, kuna 2009. aastal käidi tema eest Manchester Unitedile välja 25 miljonit naelsterlingit ning aus oleks nüüd palluri eest tema tulevaselt koduklubilt samasugune summa vastu saada.

Kui AC Milan on City ametnikega juba kohtunud ning läbirääkimised tehingu osas käima lükanud, siis hiljuti liitus võidujooksuga Tevezi üle Milano Inter, kelle presidendi Massimo Moratti sõnul oleks argentiinlane nende jaoks hea ost.

"Me ei tee midagi nalja pärast. Kui me midagi teeme, siis selleks, et me peame seda heaks tehinguks," ütles Moratti klubi kodulehel (www.inter.it). Me oleme temast huvitatud ning vaatame, kuidas asjad kulgevad ning kas meil on selliseks manöövriks ruumi. Eks näis, kas me saame ta siia tuua või mitte."