Keane ja Schmeichel olid hooajal 1998-99 kolm tiitlivõitu (Meistrite liiga, Premier League, FA Cup) saavutanud Manchester Unitedi põhimängijad, kuid hooajaeelsel turneel Aasias mindi käsipidi kokku, vahendab Metro.

"Mul oli Aasia turneel Peteriga ütlemist. Ma olin siis just vigastuspausilt naasnud ja me olime vist Hong Kongis. Alkohoolsed joogid olid ka mängus," kirjutab Keane raamatus "The Second Half".

"Meil oli aastate jooksul üksteise suhtes pingeid kogunenud, tegemist oli jalgpallist tingitud põhjustega. Peteril oli kombeks mängijate peale karjuda ning mul oli vahel tunne, et ta esineb lihtsalt pealtvaatajate ees: "Vaadake mind!". Minu arvates tegi ta seda liiga sagedasti."

"Ta ütles mulle toona, et tal on minust kõrini ja et räägime need asjad nüüd selgeks. Ma ütlesin okay ja me hakkasime kaklema. See kestis umbes kümme minutit. Lärmi oli kõvasti, sest Peter on kogukas vend. Peter oli mind oma haardesse saanud ja siis ma virutasin talle peaga. Me olime selleks hetkeks juba tükk aega kakelnud," meenutas Keane.

Unitedi endine keskväljamootor lisas, et kakluse järel said nad klubi peatreener Sir Alex Fergusonilt kõvasti võtta. "Ferguson ütles meile, et me oleme selle klubi häbiplekid, sest ajasime Bobby Charltoni üles. Bobby olevat oma toast välja tulnud ja meid näinud. Peter võttis vastutuse kakluse eest enda peale, mis oli tema poolt väga kena. Austan teda selle eest."

Hetkel Birminghami Aston Villas abitreenerina töötava Keane`i autobiograafia jõuab müügilettidele neljapäeval.