City asus 39. minutil Pablo Zabaleta väravast 1:0 juhtima ja tundus, et meistritiitli saatus on otsustatud. Koduväljakul mänginud City lasi aga teise poolaja alguses viigistada ja jäi 65. minutil 1:2 kaotusseisu, kusjuures QPR mängis siis juba Joey Bartoni eemaldamise tõttu vähemuses.

Kuna Manchester United oli samal ajal võitmas Sunderlandi 1:0, vajas City kolme võidupunkti ehk veel kahte väravat. Mäng võttiski uskumatu pöörde lisaminutitel, kui värava lõid Dzeko ja Agüero ning Manchester City võitis 3:2!

Nii City kui United kogusid 89 punkti, kuid parem väravate vahe andis esikoha Cityle (Tabeliseis).

Kahe Manchesteri klubi järel sai kolmanda koha Arsenal, kes võitis viimases voorus West Bromwichi 3:2. Neljandana lõpetas hooaja Tottenham, viiendana Newcastle United ja alles kuuendana Londoni Chelsea, kellel seisab veel ees Meistrite liiga finaal.

Kõrgliigast langesid välja Bolton Wanderers, Blackburn Rovers ja Wolverhampton Wanderers.

Tulemused:
Manchester City - Queens Park Rangers 3:2
Sunderland - Manchester United 0:1
West Bromwich Albion - Arsenal 2:3
Tottenham Hotspur - Fulham 2:0
Everton - Newcastle United 3:1
Wigan Athletic - Wolverhampton Wanderers 3:2
Swansea City - Liverpool 0:0
Chelsea - Blackburn Rovers 2:1
Norwich City - Aston Villa 2:0
Stoke City - Bolton Wanderers 2:2

Mängude eel:

Meistritiitli kindlustamiseks piisab täna Cityle Queens Park Rangersi vastu võidust. United aga peab võitma Sunderlandi ning lootma, et linnarivaal libastub ning võtab maksimaalselt viigi. Unitedit aitab ka viik, aga seda juhul, kui City kaotab.

Täna on kaalul ka viimased uue hooaja Meistrite liiga kohad, mille eest võitlevad veel Arsenal, Tottenham ja Newcastle. Juhul kui Chelsea võidab tänavuse Meistrite liiga, pääseb Inglismaalt uue hooaja tugevaimasse eurosarja kolm klubi, Chelsea finaalkaotuse korral neli.

Viimase vooru eel järgnevad Manchester Cityle ja Manchester Unitedile (86p) Arsenal 67, Tottenham Hotspur 66, Newcastle United 65 ja Chelsea 61 silmaga (Tabeliseis).