Hazard on andnud ise mõista, et ta sooviks uut väljakutset ja Real oleks selleks ideaalne koht. Siiski ei soovi mehe praegune tööandja Londoni Chelsea temast loobuda.

ESPN kirjutab, et Real valmistab parasjagu ette 125 miljoni euro suurust pakkumist Hazardi eest. Pikemas plaanis olevat Real valmis pakutavat summat kergitama isegi üle 200 miljoni euro.

Hazardi palkamine võib osutuda aga keeruliseks, kuna Chelsea loodab mehega uue lepingu sõlmida. Ka Hazardi noorem vend Kylian avaldas alles täna sotsiaalmeedias lootust, et Eden Hazard jätkab karjääri Londonis.

Reali tegemistega hästi kuris olev ajaleht Marca lisas, et Hazardi kõrval on sihikule võetud ka Milano Interi tipuründaja Mauro Icardi. Eelmisel hooajal Itaalia kõrgliiga suurimaks väravakütiks olnud Icardi väljaostuklausliks on 110 miljonit eurot ja Real on valmis selle tasuma.

Hispaania meedia teatel on praegu kõige tõenäolisemaks Realiga liitujaks Londoni Chelsea puurilukk Thibaut Courtois. Kuna belglasel on Chelseaga järel veel ainult aastane leping, siis võib ta klubi vahetada umbes 30-40 miljoni euro eest.