Sevilla haaras ohjad 26. minutil, kui tabamuseni jõudis Wissam Ben Yedder. 45. minutil suurendas võõrustajate eduseisu Miguel Layun. 84. minutil sai Sergio Ramos kirja omavärava ning nii juhtis Sevilla juba 3:0.

Viimastel minutitel suutis Real numbrid siiski ilusamaks teha. Esmalt lõi 87. minutil värava Borja Mayoral ning viiendal üleminutil sai tabamuse kirja Sergio Ramos, kes realiseeris penalti. Seejuures jättis Ramos 58. minutil penaltipunktilt värava löömata.

Real andis Meistrite liiga finaali eel taas mitmele mehele puhkust. Puudu olid Cristiano Ronaldo, Luka Modric, Toni Kroos, Raphael Varane, Keylor Navas ja Marcelo. Vigastusega oli väljas Isco ja mängukeeluga Gareth Bale.

FC Barcelona küttis samal ajal 5:1 sauna Villarrealile. Kaks väravat lõi Ousmane Dembele (87. ja 90.+3. minutil) ning korra olid täpsed Philippe Coutinho (11. minutil), Paulinho (16. minutil) ning Lionel Messi (45. minutil).

Kaks vooru enne hooaja lõppu on Real 72 punktiga kolmas. Tiitli on juba kindlustanud 90 silma kogunud FC Barcelona. Teine on Madridi Atletico 75-ga ja neljas Valencia 67-ga.