Suvel lahkusid Reali ridadest Alvaro Morata, James Rodriguez ja Pepe. Samaväärseid asendajaid neile ei toodud ning nii usutakse, et meeskond vajab olulist tugevdamist. Lisaks otsitakse endiselt väravavahti ja pikas plaanis on vaja asendajat ka Cristiano Ronaldole.

Diario Gol kirjutab, et Perez on koostanud viiemehelise nimekirja mängumeestest, kes peaksid suvel meeskonnaga liituma.

Ründeliini tahetakse tuua Harry Kane (Tottenham) ja Paulo Dybala (Juventus). Poolkaitsesse aga Dele Alli (Tottenham). Kaitseliini Marquinhos (PSG) ning väravasse Kepa Arrizabalaga (Athletic Bilbao).

Ründajaid on Perez alati armastunud ning nii pole Kane'i ja Dybala jahtimises midagi üllatavat. Alli peaks välja vahetama aga Dani Ceballose, kes pole esindustiimi eriti toetada suutnud. Marquinhosel tuleks keskkaitses konkurentsi pakkuda Sergio Ramosele ja Raphael Varanele.

Arrizabalaga oleks aga asendusvariant, kuna Reali esimeseks eelistuseks oleks Manchester Unitedi puurilukk David de Gea. De Gea hankimine on aga keeruline ning niimoodi vaadataksegi ringi koduliigas.

Lisaks ründajatele olevatki teiseks oluliseks aspektiks kaitseliini tugevdamine. Väidetavalt kaalutakse ka Aymeric Laporte (Athletic Bilbao), Inigo Martineze (Real Sociedad) ja David Alaba (Müncheni Bayern) palkamist.