De Gea lükkas tagasi oma praeguse tööandja ManU rahaka pakkumise, mis oleks väravavahile järgmise kuue aasta jooksul sisse toonud ligi 50 miljonit eurot (8 miljonit aastas). Selle asemel soovib puurivaht ühineda hoopis Madridi Realiga, kus tema palganumbriks teatakse saavat 5,5 miljonit aastat.

Rahaline kadu on nende numbrite juures päris märkimisväärne, aga raha ei määra kõike. Madridis sündinud ja kasvanud De Gea unistus on mängida Reali eest.

Manchester United soetas hispaanlase 2011. aasta suvel Madridi Atleticost. Üleminekusumma oli 25 miljonit eurot. Nüüd soovitakse Madridi Reali käest saada omakorda 45 miljonit eurot, mida aga Real pole valmis maksma. ManU on sunnitud hinnas kõvasti alla tulema ja De Gea ikkagi müüma, sest maine, et mängijat jõuga kinni hoitakse, ei tee tulevikku silmas pidades klubile kindlasti head.

Kahe järjestikuse võiduga liigahooaega alustanud ManU väravas on seisnud Argentina koondise esinumber Sergio Romero, kes palgati tänavu suvel Sampdoriast. De Gea pole isegi mängudele üles antud.