Veel valmivad suvekuudel ehitustööde esimeses faasis täismõõtmetega muruväljak, kaks väikesemõõdulist muruväljakut, väikesemõõduline kunstmuruväljak ning tenniseväljak koos vajalike piirdeaedade, turvaalade, juurdepääsuteede ja parklatega, teatas FC Levadia pressiteenistus . Kompleksi juurde kuulub ka väike park koos rajatava veesilmaga.

Kaasaegse treeningubaasi väljaehitamise teises faasis rajatakse Maarjamäe staadioni kinnistu merepoolsesse otsa klubihoone koos riietusruumidega.

Tehisvalgustusega kunstmuruväljak paikneb Maarjamäe treeningukompleksi idaservas ehk Saare tee poolses osas. Praguseks on peatöövõtja AS Talter ette valmistanud väljaku täitekihi koos liivalusega, millele omakord paigaldati geotekstiil, graniitkillustik ja graniitsõelmed. Paigaldatud on valgustuse mastid ja prožektorid, väljakut ümbritseb unikivist laotud turvaala ning tänava poolt piirdeaed. Kunstmuruväljaku kõrvale rajatakse ka tribüün pealtvaatajatele.

Täna, 18. mail algab kunstmurukatte paigaldamine, mis vältab orienteeruvalt kolm nädalat. Maarjamäe jalgpallikompleksile kunstmuru tarniva ja paigaldava firma Unigrass OÜ tegevjuhi Andrus Kivi kinnitusel saab FC Levadia uus treeningubaas nii Eestis kui Baltimaades unikaalse väljakukatte. “Uuel kattel on 60 mm pikkused rohulibled tavapärasest veidi rohkem kaardus ning see võimaldab vältida muru lamandumist ja pikendab väljaku eluiga. Samalaadsel kunstmurukattel treenivad ka Amsterdami Ajaxi profid,” ütles Kivi.

AS Talter Maarjamäe staadioni projektijuhi Priit Kuldsaare hinnangul edeneb ka muruväljakute rajamine plaaniäraselt. “Naturaalse murukattega väljakute aluskiht on valmis, nüüd freesitakse see läbi ning kantakse peale sõelutud muld, seejärel külvatakse seeme mulda. Ees seisab veel kastmissüsteemi paigaldamine. Loodame töödega valmis saada hiljemalt augustis, pärast seda peab muru veel mõnda aega kasvama ja kasutuskõlblikuks muutuma,” sõnas Kuldsaar.

25. oktoobril 2006 sõlmisid Riigi Kinnisvara AS ja SK FC Levadia rendilepingu, millega SK FC Levadia omandas Maarjamäe staadioni kasutusõiguse koos hoonestusõigusega 36 aastaks.