"Tõime mängija siia, et talle võimalus anda ning me jätkame sellega. Ta töötab kõvasti, et tiimi kliimaga kohaneda, kuid ainult aeg annab arutust. Eks me vaatame jaanuaris, mida see meeskond vajab," vahendab The Guardian Rodgersi öeldut.

Uues klubis seni kuivale jäänud Balotellit hoiti kolmapäevases Meistrite liigas Madridi Reali vastu platsil vaid ühe poolaja. Lisaks sai ta ka meeskonnasiseselt karistada selle eest, et vaheajale minnes Reali kaitsja Pepega särki vahetas.

Endine Liverpooli mängija ja treener Graeme Souness võttis itaallase aadressil väga teravalt sõna, seades kahtluse alla, kas ta jalgpalli ja oma positsiooni põhitõdedest üldse midagi taipab.

"Tema meeskonda toomine oli väga julge samm, kui vaadata, millised treenerid on üritanud ja alla andnud," viitas Souness treeneritele nagu Roberto Mancini, Cesare Prandelli ja Jose Mourinho, kellest viimane ütles, et Balotellil on vaid üks ajurakk. "Tegemist on 24-aastase mehe, mitte 16-aastase poisiga, ning ta ei saa aru, millal tuleb keskkaitsjate taha joosta. Ta näeb välja vormis ja võimas, seega ma imestan, kas tal puudub äkki jalgpalliline mõtlemine. Ta ei näita välja entusiasmi, ta peab oma suhtumist muutma."