Aastatel 1995–97 Liverpooli eest 28 väravat löönud (64 mänguga) Collymore`i hinnangul ei sobi nimetatud mängijad Klopi harrastatavasse kõrge intensiivusega mänguplaani.

"Benteke ja Sturridge peavad end taasleidma. Daniel (Sturridge) saab sellega hakkama, kuid selleks, et peatreeneri pikaajalistes plaanides püsida, peab ta oma vastupidavust tõestama. Mis puudutab Christianit (Benteke), siis ma tõesti ei usu, et ta saab sellega hakkama," kirjutas Collymore oma Boylesports.com kolumnis.

"Adam Lallana on teine mängija, kes ei sobi uue juhendaja mängujoonisesse. Mitte seetõttu, et ta pole valmis rasket tööd tegema, vaid seetõttu, et ta pole ründava poolkaitsja kohal piisavalt kiire, et kõrge intensiivsusega mängutempos püsida."

"Kuna Lallana on ka juba 27-aastane, siis ma arvan, et Klopp otsib uues üleminekuaknas tema asemele uue poolkaitsja," pakkus Collymore.

Liverpool ostis Belgia koondise ründaja Benteke sel suvel Aston Villast 32,5 miljoni naela eest. Inglismaa koondises tänaseks 16 mängu pidanud Lallana liitus Liverpooliga eelmisel suvel Southamptonist 25 miljoni eest.