Liverpool tahab enne vembumehe kuulsusega Balotelli palkamist kindlustada, et ta rohkem ilutulestikuga tualettruume õhku ei laseks, politseile oma auto konfiskeerimiseks põhjust ei annaks, teleintervjuudes viisakat kõnepruuki kasutaks või üldse kollasele meediale väljaspool palliplatsi kõneainet ei pakuks.

Kõige selle tahab Liverpool välistada Balotelli lepingusse tavapäratu käitumisklausli kirjutamisega.

Liverpooli tegevjuht Ian Ayre pidas ründaja agendi Mino Raiolaga neljapäeval läbirääkimisi, mis jätkuvad ka täna. Balotelli on AC Milani mängijatega juba hüvasti jätnud, kuid Inglismaale veel saabunud pole.

ESPN kirjutab, et Liverpool tahtis Balotellit esialgu Milanist laenule võtta, kuid sellise klausliga, et kui ründaja halvasti käitub, katkestatakse koostöö koheselt. Milan polnud sellega nõus.

Balotelli mängis enne 2010. aasta juulis Milano Interisse siirdumist kaks ja pool aastat Liverpooli rivaali Manchester City ridades. Selle aja jooksul laskis ta oma vannitoa aknast välja rakette, loopis nooltega klubi noormängijaid ja läks peatreener Roberto Manciniga avalikul treeningul kättpidi kokku.