Klubi tuli mehele loomulikult vastu ning korraldas pühapäeval talle ja tema tütrele kohtumise mängijatega ning kinkis neile mänguks Moeskroeni klubiga VIP-piletid. Mehe soov saigi täidetud, sest Club Brugge võitis selle mängu pärast väravateta avapoolaega 3:0.

Schoonbaert on viimase 20 aasta jooksul käinud 37 korda operatsioonilaual, kuid ükski lõikus pole soovitud tulemusi toonud. Kuna Belgia seaduste järgi on eutanaasia lubatud, siis otsustaski ta minna halastussurma.

Mehel oli arsti juurde aeg pandud tegelikult mitu päeva varem, kuid Club Brugge mängugraafiku tõttu lükkas ta selle edasi. "Minu suurim soov oleks enne surma näha oma meeskonda veel ühe korra võitmas," ütles ta.

Mängujärgselt ütles Schoonbaert, et poleks paremat minekut osanud tahtagi ning jättis mängijatega pisarsilmi hüvasti. "Ma olen nüüd kirjeldamatult õnnelik. See jääb mu tütrele igaveseks mälestuseks, mida ta saab meenutada kogu oma elu. Minu viimne soov on teoks saanud. Ma võin nüüd rahus surra. Tähistan edasi taevas," sõnas ta.

Lorenzo Schoonbaert en dochtertje Dina geven de aftrap voor #CluMoe. You'll never walk alone Lorenzo! pic.twitter.com/Oli8M93LST
— Club Brugge KV (@ClubBrugge) March 1, 2015