Karpova, kes Inglismaale juba neli aastat tagasi elama, õppima ja korvpalli mängima asus, avaldas, et kogu regiooni pubid olid eile puupüsti täis. "Oma silmaga ma seda suurt pidu, mis eile linnas toimus, ei näinud. Küll aga kuulsin tuttavatelt ning nägin videosid ja pilte, milline möll ja nagin seal oli. Nii Leicesteri kui ka Loughborough' pubid olid inimesi täis. Õhtul pärast mängu oli ka meie väike linnake inimesi täis ja oli kuulda, kuidas Leicesteri võitu tähistati."

Ta lisab, et Leicesteri on praegu tabamas tõeline spordipalavik. "Eile lõppes ka snuukri MM, kus Leicesterist pärit Mark Shelby võitis ja inimesed olid selle üle väga uhked. Pühapäeval oli Leicesteris ka teine suur mäng, ehk siis Leicester Ridersi korvpallimeeskond võitis poolfinaalseeria ja kindlustas omale finaalikoha. Korvpallimängule tulnud vaatajad ja ka mängijad kandsid sinist, millega näidati toetust Leicester City võistkonnale."

"Pühapäeval pärast mängu Unitediga polnud keegi veel usku kaotanud, et see aasta tuleb meistritiitel Leicesterisse. BBC uudistes küsiti tänavatel inimeste arvamust ning üks minu ülikoolikaaslastest astus mikrofoni ette ja esitas eelnevalt ette valmistatud räpiloo nimega "Fearless" (tõlkes "Kartmatud" - toim.), mis on Leicesteri fännide hüüdlause," jätkas Karpova.

Lõpetuseks mainib ta veel, et lisaks jalgpallile ja snuukrile võib Leicester peagi triumfeerida ja korvpallis ja ragbis.

"Nelja aasta jooksul mil olen siin elanud, on Leicester tõusnud Championshipi (Inglismaa esiliiga - toim.) keskmikust Inglismaa meistriks, mis on väga suur saavutus väikelinna meeskonna kohta. Jalgpallimängudele ma ise veel jõudnud pole, kuna piletid on juba hooaja algusest valja müüdud. Küll on Leicesteri korvpalli (Leicester Riders) ja ragbi (Leicester Tigers) meeskondadel võimalus jalgpallimeeskonna tähelennust inspireerituna võita inglismaa meistritiitel, kuna mõlemad võistkonnad mangivad oma ala meistrivõistluste finaalis."