"Toni Kroos ja James Rodriguez on Reali jaoks fantastilised täiendused. Kroos oli Bayerni üks paremaid mängijaid ja ühtlasi üks parimaid jalgpalli MMil. Ta on palli käsitlemisel hiilgav. Ka James Rodriguez on suurepärane palliga mängija," kiitis Cruyff, vahendab Eurosport.

"Varem on just Barcelona ostnud häid pallikäsitlejaid, nüüd on Real tegemas sama. Neile tuleb au anda. Barcelona on läinud teist teed. Me oleme kulutanud palju raha, mis tekitab alati arutelu ning me peame vaatama, kuidas hakkab minema," kommenteeris hollandlane Barcelona ostupoliitikat.

Uuest Barca peatreeneriks Luis Enriquest rääkides ütles Cruyff: "Tema kohustus on mängijad enda poolele võita. Võib kihla vedada, et ühe või kahe mängija puhul see tal ei õnnestu ning seega ta peab tegema raskeid ja valusaid otsuseid."

Varem on Cruyff teravalt kritiseerinud Luis Suarezile hiigelsumma kulutamist. "Ma ei kujuta ette, kuidas Barcelona kavatseb samas stiilis mängimist jätkata, kui platsil on korraga Suarez, Lionel Messi ja Neymar. Kõik nad on individualistid. Suarezi ostmisega näitas Barcelona, et on käega löönud meeskondlikule mängule ja panustab üksikute mängijate individuaalsele meisterlikkusele," leiab Cruyff, kes juhtis Barcelona 1990ndate alguses nelja Hispaania meistritiitlini.