Sunday Express'i andmetel kaalub Unitedi puurilukk hetkel naasmist Hispaaniasse või lepingupikendust oma praeguse klubiga, mis tõstaks tema nädalapalga 200 000 naelani.

Moyes naaseb Inglismaale?

Inglise väljaande Sunday Mirror teatel soovib David Moyes uue hooaja hakul udusele Albionile naasta. Kuulduste kohaselt ei kavatse tema praegune koduklubi Real Sociedad meest kinni hoida.
Moyes sihib just West Hami treeneritooli, kus selle hooajal lõpus lõppeb praeguse lootsi Sam Allardyce leping. Kuulduste kohaselt on West Hami juhtkond juba Moyesiga ka ühendust võtnud.

Newcastle jahib Prantsuse tulevikulootust

Newcastle jahib Marseille noort mängumeest Florian Thauvini. Daily Mail'i teatel on hetkel relegatsiooni piirimail võitleva Newcastle omanik, multimiljonär Mike Ashley valmis välja käima 15 miljonit naela noore prantslase eest. Olukorra muudab kaheldavaks klubi hetkeseis, mis ei välista kukkumist aste madalamale. Seega peavad "harakad" kindlasti säilitama koha kõrgliigas, et meest endale saada. Kuuldavasti on mehest huvitatud ka Tottenham Hotspur.

Head uudised Arsenalile

Inglaste tulevikulootus Jack Wilshere on naasmas vigastuspausilt enne hooaja lõppu. Tegemist on väga vajaliku mehega, kes aitaks kindlustada Arsenalil koduliigas teist kohta ning karikavõitu FA Cupi finaalis. Arsenali peatreeneri Arsene Wengeri sõnul kavatseb ta meest kasutada kindlasti enne hooaja lõppu, kuid kavatseb temaga olla ettevaatlik, vältimaks vigastusi.