Kuigi mängu kohtunikke ei ole veel avalikustatud, on üks äärekohtunik pöördunud politseisse kaebusega, et tal on kästud eelseisvas mängus teha Reali jaoks soodsaid otsuseid, kirjutab ajaleht Daily Mail.

Äärekohtuniku poole olevat pöördunud mängu peakohtunikuks määratud isik, kes väitis, et Hispaania jalgpalliliidu kohtunike komitee avaldab neile survet, et nad vilistaks Reali kasuks.

Kohtunike komitee liige Jose Angel Jimenez Munoz de Morales teatas nende süüdistuste peale, et tema pole kokkuleppemängudest ja kohtunikele surve avaldamisest midagi kuulnud. "Mul pole õrna aimugi, kust sellised väited pärit on. See kõik kõlab väga Kafka romaani moodi," kommenteeris Munoz de Morales.

Tänavuse hooaja alguses tuli analoogsete süüdistustega välja ka Madridi Atletico peatreener Diego Simeone. "Liiga on valmis Madridi Reali aitama, sest Real ei saa ju seitse aastat olla vaid ühe tiitlivõiduga. Kahjuks pean ütlema, et sel aastal on raske näha kedagi teist peale Reali võitmas," sõnas Simeone.

Senise kaheksa vooru järel on La Ligas kolmikjuhtimine: 18 punkti on kogunud nii Madridi Real, Barcelona kui Celta Vigo.