Kui päeva alustuseks tunnistas Londoni Chelsea Liverpooli 3:1 paremust, siis kell 17.00 peeti üheaegselt kuus kohtumist.

Ehk enim pakkus nendes mängudes kõneainet fakt, et Manchester United võõral väljakul Crystal Palace'i väravalukku lahti muukida ei suutnud ja seega 0:0 viigiga leppima pidi.

Raskustes oli ka teine Manchesteri klubi City, kes koduplatsil võidupunktid alles päris viimasel hetkel päästis. Kolm silma tõi Manuel Pellegrini hoolealustele Yaya Toure, kes 89. minuti penaltist Norwichi võrku 2:1 värava lõi. Eelneva penaltivea tõttu olid külalised ka vähemusse jäänud.

Suurtemate probleemidete suutis end tabeli tipus hoida Londoni Arsenal, kes teisel poolajal Olivier Giroud, Laurent Koscielny ja Joel Campbelli väravate läbi 3:0 Swansea alistas.

Unitedi libastumise järel tõusis kolmandale kohale veel tunamullu esiliigas pallinud Leicester City, kes võõral väljakul 3:2 West Bromwich Albioni alistas. Võitjate särgis lõi kaks väravat Riyad Mahrez, ühe tabamuse sai kirja ka liiga suurim väravakütt Jamie Vardy.

Kõik tänased tulemused:

Chelsea - Liverpool 1:3 (1:1)
Crystal Palace - Manchester United 0:0 (0:0)
Manchester City - Norwich 2:1 (0:0)
Newcastle United - Stoke City 0:0 (0:0)
Swansea - Arsenal 0:3 (0:0)
Watford - West Ham 2:0 (1:0)
West Brom - Leicester 2:3 (1:0)

Tabeliseis: