Väravasaju avas Medhi Benatia ning vaid minut hiljem kasvatas eduseisu kaheväravaliseks Arjen Robben. 68. minutil sai uhke väravaga hakkama Robert Lewandowski, kes palli 18 meetrilt sisse põrutas ning 71. minutil oli täpne taaskord Robben.

Bayern võttis turniiritabelisse 12. võidu 15 mängust ning juhib tabelit 39 punktiga. Augsburg on hetkel küll kolmandal kohal 24 punktiga, kuid Bayer Leverkusenil on homme võimalus Klavani koduklubist mööduda.

Mängu eel

Augsburgil pole vast varem nii häid šansse kui täna Bayerni vastu olnudki, sest tehtud on tubli hooaeg, mille tasuks on praegune tabeli kolmas koht.

Kaheksa võitu ja kuus kaotust annavad Augsburgile 24 punkti, Bayernil on 12 silma rohkem. Teisel kohal asuv Wolfsburg edestab Augsburgi viie punktiga. Kui tabelis tõusmislootust ei terenda, siis kukkumisoht küll, sest neljal meeskonnal on Augsburgist vaid punkt vähem.

"Meie jaoks on matš Bayerniga rohkem boonusmäng. Meil pole kohustust võita. Bayern on maailmas üks paremaid jalgpalliklubisid. Meil on seni läinud hästi, kuid peame endast 100% andma," ütles Klavan intervjuus Õhtulehele.