Napoli alustas kohtumist teravalt, kuid Cagliari püsis kaitses hästi ning omas ka ise väravalöömise võimalusi. Esimene poolaeg lõppes siiski 0:0 viigiseisul.

Teine poolaeg möödus sarnaselt esimesele ehk Napoli jätkas survestamist ja poolaja keskel raksatas ka Cagliari värava latt, kuid külalismeeskond väravat siiski lüüa ei suutnud. Tundus, et mäng on lõppemas viigiseisul, kui 91. minutil sai Napoli heast kohast karistuslöögi. Ründaja Arkadiusz Milik kasutas suurepärase võimaluse ära ning lõi seisuks 1:0, millest piisas kohtumise võiduks. Ragnar Klavan tegi kaasa kogu kohtumise.

Napoli vahendas võiduga vahet liider Torino Juventusega kaheksa punkti peale. Cagliari sai Serie A-s viimati võidurõõmu maitsta 28. oktoobril. Viimasest kuuest mängust on kirjas neli viiki ja kaks kaotust.

Video võiduväravast:


ENNE MÄNGU:

Viimased neli Serie A kohtumist viigistanud Cagliari hoiab 17 punktiga 13. kohta. Viimati tehti võitluslik 2:2 viik teise Itaalia suurklubi AS Romaga, kusjuures oldi kaheväravalises kaotusseisus ning mäng lõpetati üheksakesi.

Napoli on 35 punktiga kindlalt teisel kohal. 15 mänguga on kirjas 11 võitu, kaks viiki ja kaks kaotust. Liider Torino Juventusest jäädakse maha 11 silmaga.