Arsenali peatreeneril Arsène Wengeril on jaanuaris kasutada 75 miljonit eurot vaba raha. Uute talentide peale plaanitakse kulutada sellest 62 miljonit. Goal.com`i andmetel on meeskonnaga liitumas Liverpooli väravavaht Pepe Reina, Madridi Atletico ründaja Adrián López ning Crystal Palace`i 20-aastane talent Wilfried Zaha, laenulepinu alusel mängib klubis uue aasta esimestel kuudel meeskonna legend Thierry Henry.

Samas on viimastel päevadel levinud ka kuulujutud sellest, justkui oleks meeskonnaga peatselt liitumas West Ham Unitedi poolkaitsja Mohamed Diame. Samuti on Arsenal väidetavalt huvitatud Newcastle`is sel ja eelmisel aastal suurepäraseid esitusi näidanud Demba Ba`ga, kelle põlved ei pruugi enam kaua mängupingele vastu pidada.

Jaanuaris plaanib Arsenal maha müüa Andrei Aršavini, Marouane Chamakhi, Sebastien Squillaci, Lukas Fabianski ning isegi noore Emmanuel Frimpongi. Ka vigastustest räsitud Abou Diaby peale ei plaani Wenger pikalt lootma jääda.

Kas hiljuti Emirates`ga tulusa sponsorlepingu sõlminud Arsenal on saanud tõepoolest uue hingamise ning suudab taas konkureerida teiste Inglise tippklubidega ka rahaliselt? Ja kas varem nimetatud mehed on piisaval tasemel, et meeskonna tagasi tippu aidata? Kõike seda näitab aeg.