Eile hilisõhtul Liverpooliga 3-aastase lepingu sõlminud Klopp teatas tänasel pressikonverentsil, et ootab klubi fännidelt kannatlikkust.

"Palun andke mulle aega tööd teha. Palun olge kannatlikud," sõnas Klopp. "Ma ei ütle, et me peame ootama 20 aastat, loodan tiitli võita nelja aastaga."

Liverpool on 18-kordne Inglismaa meister, kuid viimati jõuti ihaldatud meistritiitlini 25 aastat tagasi ehk 1990. aastal.

"Ma ei ole kunagi otsinud kergeid lahendusi. Liverpool on jalgpallis suurim väljakutse, see on kõige põnevam töö maailma jalgpallis," rääkis 48-aastane Klopp, tänades ühtlasi Liverpooli juhtkonda: "Liverpooli klubi juhid esitlesid mulle väga selget oma nägemust ning ma toetan nende ambitsioone ja plaane täielikult. Tänan, et te mulle selle võimaluse andsite."

"Hetkel on meil väga talendikas koosseis ja meil on sel hooajal, mille nimel veel võidelda. Kuigi meil pole maailma tugevaim meeskond, pole see hetkel tähtis. Tähtis on, et me tahame saada maailma tugevaimaks," lisas sakslane, kelle uus klubi asub hetkel Premier League`is 10. kohal.