El Classicol pannakse pall mängu homme õhtul kell 19.15 ning suure tõenäosusega saab üle pika aja näha platsil taas nii Messit kui ka Karim Benzemat.

Lindpere usub pigem viiki või Reali nappi võitu. "Ma arvan, et see saab olema nagu El Classicod alati - väga põnev mäng, mis kindlasti ei jää väravateta," lausus Lindpere. "Eeldused väravamasinate näol on selleks olemas mõlemal - üheltpoolt Cristiano Ronaldo ning teisalt Neymar ja Suárez."

Lindpere sõnul võib meeskondade viimaseid esitlusi hinnates küll Barcelonat rünnakul mõnevõrra ohtlikumaks pidada, kuid sedapuhku tunduvad Reali šansid kõrgemad olema. "Ehkki koduväljakueelisest hoolimata on varasemad El Classicod läinud nii ühes kui teises suunas, siis sedapuhku oduseinte toele ning pakun, et mäng jääb viiki või saab Real napi võidu."

Eelmise mängu, 23. märtsil võitis Barcelona 2:1. Kuulduste kohaselt võib väljakule tulla taas Messi, kes on siiamaani vigastusega mängust väljas olnud. Reali poolelt on tagasi Bale ja vahetusest võib mängu tulla ka Benzema. Seega kõik staarid on platsil tagasi.