Milan on valmis City järele ootama kas või 31. jaanuarini, kui inglased oma ühe kalleima varaga kassi ja hiirt mängida tahavad. 27-aastast argentiinlast, kes on peatreener Roberto Manciniga septembris Münchenis toimunu pärast siiani (ja vist igavesti) raksus, noolib ka Paris Saint-Germain Prantsusmaalt.

"Majanduslikult on praegu rasked ajad, kuid me üritame oma fännide jõulukingi teha," vahendab goal.com Galliani sõnu.

Milan on esialgu huvitatud Tevezi soetamisest laenulepingu alusel, võimalusega ta hiljem endale päriseks osta. Mancinile selline variant aga kuidagi ei sobi.

"Kui Manchester City ostab mängija, peame tema eest välja käima suure hulga raha, aga kui me teda müüa tahame, peavad nad minema laenule. See ei ole hea. Samuti pole see korrektne teiste mängijate suhtes. Manchester City maksis Carlose eest kolm aastat tagasi palju raha. Õiglane oleks nüüd, et kui Milan, Juventus, PSG või Inter teda tahavad, siis nad tasuksid meile ka tema hinna," ütles Mancini sel nädalal kolmapäevase mängu eel Stoke City-ga, mille 3:0 võit tagas neile jõulupühadeks tabeli esikoha esimest korda pärast 1929. aastat.

Alates päevast, mil Tevez Meistrite liiga mängus Müncheni Bayerni vastu mängimast keeldus, pole argentiinlane enam platsile pääsenud. Mancini põlgas ründaja lausa nii ära, et taandas ta klubi noormängijatega koos trenni tegema, pärast mida siirdus Tevez koju Argentinasse. Kodumaal naudib pallur elu täiel rinnal - kord nähti teda ööklubi laval kohalike kuulsustega koos laulmas, eelmisel nädalal jäi ta kaamerate ette Cordobas golfi mängides.

Tevez ise unistab kodumaal mängijakarjääri jätkamisest, isegi kui see tähendaks tema palganumbris olulist langust. Paraku pole mehe saatus enam tema enda kätes.