Chelsea peatreeneri Andre Villas-Boasi tool on juba viimased kuud kõvasti kõikunud. Eilne 0:1 kaotus West Bromwichile andis tema vallandamise juttudele uut ainest.

Villas-Boas ei osanud eilse kaotuse järel vastata, kui kaua teda veel ametis hoitakse. "Ärge küsige seda minult, küsige omanikult," vastas portugallane.

Daily Maili teatel on Chelsea juhtkond juba Beniteziga ühenduses olnud. Liverpooli eksloots soovib väidetavalt vähemalt 18 kuu pikkust lepingut, kuid Chelsea pakub talle esialgu töökohta kuni tänavuse hooaja lõpuni.

Väidetavalt kaalub Chelsea omanik Roman Abramovitš suvel Pep Guardiola palkamist, kelle leping Barcelonaga saab tänavuse hooaja järel läbi.

Täna pärastlõunal sai uudis Villas-Boasi vallandamisest ka ametlikult kinnitatud. "Kahjuks pole meeskonna tulemuse ja esitused olnud piisavalt head ega näita ka märke, et need võiksid hetkel, mil hooaeg on jõudnud otsustavasse faasi, muutuda," seisis klubi pressiteates.

"Püsime veel konkurentsis UEFA Champions League'is ja FA Cupil ning jahime Premier League'is kohta esinelikus. Neid asju silmas pidades tundsime, et see muutus tuli praegu ära teha."